KRACHT ON TOUR TWENTE – DEALS!

logo

 

Kracht on Tour is een initiatief van voormalig minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Jet Bussemaker. Met het event wil zij op landelijk en regionaal niveau aandacht vragen voor de financiële zelfstandigheid van vrouwen. Vanuit het ‘Kracht on Tour Twente’ FIFE event worden er afspraken gemaakt met organisaties om de vrouwen te stimuleren en kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Deze afspraken noemen we ‘Deals’. Het doel van het event en de deals is om vrouwen te inspireren hun talenten, doelen en dromen te ontdekken en hen te stimuleren om stappen te blijven zetten. Dit kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het volgen van een opleiding of training, het starten met vrijwilligerswerk of misschien wel als ZZP’er aan de slag gaan! Daarnaast zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling op diverse thema’s! 

Wat is nou een deal?
Deals zijn afspraken die gemaakt worden met lokale organisaties om kansen te creëren voor vrouwen op de arbeidsmarkt. Een deal kan gaan over uiteenlopende zaken. Het kan gaan over vrijwilligerswerk, een werkervaringsplaats of een rondleiding bij een organisatie. Daarnaast training, coaching en advies of het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap. Voor ieder wat wils! Bij het matchen aan een deal is er veel ruimte voor maatwerk. Dat betekent dat er per persoon rekening gehouden kan worden met specifieke wensen en voorkeuren. Daarom houden we eerst een intakegesprek met de deelneemsters, om een zo goed mogelijke match te maken! Voor een intakegesprek kan je een afspraak maken of naar het open spreekuur komen.

Spreekuur Deals

Het spreekuur is elke donderdag van 9:30 tot 12:30 uur.
Locatie: M-pact, Boulevard 1945-3, 7511 AA  Enschede
Telefoonnummer: 053-4323304
Email: lindsay.tukkers@m-pact.nl

 

Agenda 2018
Er een aantal leuke activiteiten georganiseerd vanuit de deals. Hier vind je een overzicht  van de bedrijfsbezoeken die gepland zijn! Je kunt je aanmelden voor één of meerdere activiteiten, dat kan via onderstaand aanmeldformulier. Graag voor elke activiteit een aparte aanmelding.

 

 

Inschrijving KRACHT ON TOUR TWENTE - DEALS

 

Verificatie