Huis voor taal en meedoen

Sinds januari 2019 hebben we een “Huis voor Taal & Meedoen” in Enschede locatie Openbare Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15. Zoals de naam ook aangeeft is het een “huis”, een loket voor alle vragen rondom taal en meedoen in brede zin. Als partner van de taalsamenwerking zijn we trots en blij dat we dit gerealiseerd hebben…. Lees meer »

Lees meer

Openingstijden Kerstvakantie 2021

In verband met de kerstvakantie zijn wij vanaf maandag 27 december 2021 beperkt geopend. Op maandag 10 januari 2022 zijn wij vanaf 8.30 tot 17.00 uur weer telefonisch bereikbaar. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@m-pact.nl. Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond… Lees meer »

Lees meer

Maatregelen Coronavirus

Beste vrijwilligers, cursisten en betrokkenen bij M-Pact – Volksuniversiteit Enschede. Op zaterdag 18 december 2021 heeft het kabinet de maatregelen verlengd om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Daarom willen we u dringend vragen de richtlijnen in acht te nemen. De volgende… Lees meer »

Lees meer