Filter cursussen

Filter Toepassen

Inzicht en meditatie

Maak ruimte en vindt de stilte in jezelf. Krijg meer inzicht in jezelf door middel van meditatie en ontspanningsoefeningen zowel voor beginners als
gevorderden.

 

Forumtheater, zelf bepalen wat wel en wat niet!

Forumtheater, zelf bepalen wat wel en wat niet!
Voor werkzoekende vrouwen in Twente.

Stem en presentatie

Zou je graag een groep willen toespreken zonder dat het zweet je op de rug staat? Heb je een stille wens om rondleidingen te verzorgen maar durf je toch de laatste stap niet te zetten? In deze cursus leer je om gemakkelijker te bewegen op een podium en om je stem gemakkelijker en vrijer te laten klinken. Je krijgt alle gelegenheid om op een ontspannen manier te oefenen en je zult merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en meer plezier om in het spotlicht te gaan staan. Gewoon doen!

Over winnaars en redders

Over winnaars en verliezers, redders en slachtoffers. In deze cursus komen veel gebruikte thema’s uit TA (Transactionele Analyse) aan bod. Ze geven veel inzicht en handvatten voor persoonlijke en professionele groei. TA gaat over communicatie tussen mensen en over je eigen persoonlijke groei. Het is een hele praktische benadering die je direct kunt toepassen.

NLP technieken toegepast

In deze cursus leer je hoe je basistechnieken van NLP kunt inzetten om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling. Aan bod komen: Ankeren, de Walt Disney strategie, Change personal history, Metamodel, Drop down through, Associëren en dissociëren.

Voor deze cursus is het nodig dat je de basisbegrippen van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) kent en kunt gebruiken. Zij komen aan bod in de cursus “Het klikt”.

Emoties en gevoelens, wat moet je d’r mee?

Gevoelens hebben ons iets te zeggen en als je naar ze kunt luisteren gaan sommige dingen je gemakkelijker af. Zoals het stellen van grenzen en het opkomen voor jezelf. Het lastige is dat we soms geleerd hebben om bepaalde gevoelens niet te voelen of niet te laten zien. Twee bijeenkomsten waarin theorie en oefeningen worden afgewisseld om meer inzicht te krijgen in je eigen gevoelens en die van een ander.

  |   Next >>