Vrijwilligers

Doet u vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk is waardevol. Voor de samenleving en voor uw persoonlijke ontwikkeling. De Volksuniversiteit Enschede draagt er graag aan bij om plezier in uw werk te houden en u te blijven ontwikkelen. Zo organiseren we basistrainingen op maat, zodat u goed voorbereid aan de slag gaat. Voor vrijwilligers die al langer actief zijn organiseren we een breed aanbod van praktische en interessante cursussen. Neem een kijkje op ons actuele aanbod. Zit uw ideale training er niet bij, dan zorgen we daar voor.

Ook dit najaar heeft de VUE weer een cursusaanbod speciaal voor mensen die als vrijwilliger actief zijn in Enschede. De VUE ontvangt van de gemeente Enschede subsidie voor scholing voor vrijwilligers te ontwikkelen. Voor een geringe eigen bijdrage kunt u zich inschrijven voor dit interessante en praktische aanbod.

Wilt u één van deze cursussen voor uw eigen groep op locatie, of zoekt u een andere cursus (op maat)? Onze stafmedewerkers Hacer Bircan en Astrid Beltman bespreken graag met u de (gesubsidieerde) mogelijkheden. U kunt hen bereiken op 053 – 432 33 04 of via info@vuenschede.nl  Bel of mail ons.